Skip to main content

Et lille konsulenthus med store kompetencer

Se vores profil

Kommerciel optimering

Den vigtigste del af din forretning, din indtjening! Vi dykker ned i tallene, og ser på profitabilitet, kundetilgang, LTCV, kundetilgang og ROI. Derefter ser vi på hvordan vi vækster disse KPIer.

Marketing & sales automation

Gør mere med mindre. Få kortlagt og automatiseret dine salgs- og marketingprocesser, og bliv mere effektiv på dine værdiskabende aktiviteter.

OMNI channel

Sørg for at være til stede der hvor dine kunder er. OMNI channel bør være stærkt forankret i din overordnede go-to-market strategi, og dette vil vi kortlægge sammen.

Conversion Rate Optimisation

Vi gennemgår dine online platforme og finder alle optimeringsmuligheder. Alt fra UX, design, layout til optimering af indhold, lead generation og B2B salgstragte.

Hvad kan vi byde på

Kan vores kompetencer indfri dine ambitioner?
Det mener vi bestemt at de kan – og mere til!

René Buchholdt

Gennem 15 år har René arbejdet med E-commerce, altid med hovedfokus på aktiviteter der vækster konverteringen gennem en “best in class” bruger oplevelse. Han bringer erfaringer fra det skandinaviske marked, qua sin tid hos virksomheder som LEGO og Zizzi (Ball Group). Renés kernekompetence og favoritområde er, at få synliggjort og optimeret lower-funnel aktiviteter.

Arek Zakonek

De sidste 15 år har Arek arbejdet med Digital Markedsføring, E-commerce og OMNI channel i både ind- og udland i store virksomheder som Pandora, Bestseller og LEGO. Han mestrer hele shopper-rejsen via digitale platforme, har en trænet sans for optimering af websites og medier, og han har været vant til at tænke kommercielt i sine tidligere roller. Lad Arek gennemgå din shop, dit site eller din platform for en udførlig rapport om ”huller” og optimeringsmuligheder.